MARTI

Recentebeoordeling


5 sterren uit 142 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Marti. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2022 om 21:30 Snelle bezorging en fantastisch eten!
4 feb 2022 om 23:10 Eerlijk gezegd viel het tegen, zeker voor de prijs. Calamari waren de vreemdste die we ooit gegeten hebben. Het leek wel 100% deeg. Alles was net aan lauw. Het vlees was redelijk ok, de bijgerechten hadden beter in aparte bakjes kunnen zitten mss.
3 feb 2022 om 22:09 Snelle bezorging. Lekker eten. Aanrader
3 feb 2022 om 8:51 Heerlijke burgers en patat. We bestellen vaker eten bij Marti en zijn altijd zeer tevreden.
30 jan 2022 om 21:18 Snelle bezorging, heerlijke diner aan huis.
26 jan 2022 om 17:34 Voor de verjaardag van mijn man wilden we thuis uitgebreid dineren. Het was de eerste keer dat we hier hebben besteld. Het eten was van goede kwaliteit en erg smakelijk. Normaal gesproken lust ik geen spruitjes, maar dit was onwijs lekker! Bedankt!
25 jan 2022 om 20:37 Voor mij en mijn dochter was het de eerste keer dat ik hier wat heb besteld en ik denk dat het niet bij een eerste keer blijft. Eten was perfect op smaak en lekker. Service was vriendelijk en snel. Top
24 jan 2022 om 21:16 Lekkere gerechtjes, pasta is top. Netjes en vriendelijk bezorgd binnen de aangegeven tijd.
24 jan 2022 om 10:45 The food is delicious, delivery time is shorter than expected, we got a nice surprise from the restaurant!
23 jan 2022 om 7:18 2e keer besteld, wederom erg lekker (ook lekkere saus). Zou mooi zijn als ze blijven bezorgen na de lockdown (tip: evt via eigen website.....). Nette bexorging, iets later dan aangegeven (5'10 min.)
21 jan 2022 om 12:24 Was weer top!
20 jan 2022 om 20:34 Heerlijk gegeten. Snelle bezorging. Eten echt nog heet. Aanrader!